Onsdag, Sjuk

Sjuk

Tja och Gokväll på er! Hur är läget med er? Jag mår sådär har feber! :( Jag vaknade vid 06:00 av jag frös jätte mycket. Jag tittade på Nyhetsmorgon, drack kaffe om den hjälpte icke inte frös fortfarande och sms:ade Johan. Jag somnade igen efter nyheterna vid 07:15. Vidar ringde 09:24 jag kände mig som helt drognad fortsätter sova vidare. Sen vaknade jag igen 11:00. Jag har inte gjort speciellt mycket, sett på film, lyssnat på Julradio och chillat. Nu börja Bonde söker fru! Ny dag imorgon med nya tag, Vi hörs imorgon PössPöss K Jag länkar Julradio

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>