Torsdag, Frisk

Tja och Gokväll på er! Hur är läget med er? Jag mår bara bra nu. Jag vaknade vid 09:10 när Vidar ringde och väckte mig. Jag har inte gjort speciellt mycket, sett på Jakten tidkristallen, käkade frulle, var så trött vid 13 tiden, vilade jag till 15:42 och fixade jag mig. Sen åkte jag till stan, växlade tbx från Norska till Svenska och käkade på Subway. Sen åkte jag hem. Jag redigerade vloggen i från tisdags, tittade på Wahlgrens  värld och chillat. Nu ska jag sova man orka upp imorron och jobba. Ny dag imorgon med nya tag. Vi hörs imorgon PössPöss K Ps jag lyssnar på Julradio

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>