Söndag, Städis, Bingolotto och Chillat

Tja och Gokväll på er! Hur är läget med er? Jag mår bara bra. Jag vaknade vid 08:00 av huvudvärk. Jag tittade på Nyhetsmorgon, käkade jag frulle och chillade. Sen började jag städis. Efter städningen chillade jag en stund och fixade jag mig. Sen åkte jag till Bingolottostudio och väntade. Sen började Bingolotto och vann ingenting. Nu är jag hemma. Jag tittar på Sverige vs Slovenien i handbolls VM och chillar. Ny vecka med nya tag Vi hörs imorgon PössPöss K

IMG_2791[1]

Redo

Fika

Bingolott

Julfin

IMG_2811[1]

IMG_2818[1]

IMG_2807[1]

IMG_2820[1]

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>