Måndag, Jobb, Gymmat och Chillat

Tja och Gokväll på er! Hur är läget med er? Jag mår bara bra. Jag vaknade vid 06:00. Jag ringde Vidar och väckte honom. Jag tittade på Nyhetsmorgon, drack te, chillade och fixade jag mig. Sen åkte jag till jobbet. Jag käkade frulle, tog all disk, rivande sängkläder, lunch, all disk och fortsätta jag att rivande sängkläder. Sen gymmade jag sprang/gick på löpbandet i 50 minuter. Sen åkte jag hem. Jag har inte gjort speciellt mycket mest lyssnade på Julradio, sett på Svenska hjältar och chillat. Nu ska jag sova. Ny dag imorgon med nya tag, Vi hörs imorgon. PössPöss K Gonatt och Sovgott

DSC01341

DSC01344

DSC01345

DSC01346

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>