Fredag och Lördag, Malmö

Tja på er! Hur är läget med er? Jag mår bara bra. För att dålig uppdatering. (Fredag) Jag vaknade vid 06:00. Jag ringde Vidar och väckte honom. Jag tittade på Nyhetsmorgon, fixade jag mig och chillade. Sen åkte jag till jobbet. Jag käkade frulle, rivande sängkläder, fixade lunchen och all disk. Sen åkte jag till Hemköp för att hämta Vidars nyckel för att hämta hans bankkort. Sen åkte jag till SJ Lounge, drack kaffe, käkade kex och väntade Vidar. Sen åkte vi till Malmö. Vi var väl framme mötte Joel oss i centralen och lämnade sakerna hemma hos Joel. Sen gick restaurang och käkade pizza, efter gick till en krog och tittade på Sverige vs Danmark men tyvärr förlora Sverige. Sen gick hem till Joel och chillade. (Lördag) Vi vaknade vid 08:45. Vi käkade frulle och fixade jag mig. Sen gick ut och kikade runt i Malmö, kikade på jul marknad, gick på jätte mysig café, Malmö museum kikade runt där, efter det käkade falafelrulle, åkte till Mobila och kikade runt. Sen hem till Joel hämtade min packning, centralen och åkte jag hem till Göteborg efter att hade en super trevlig och mysig dag med världens bästa Vidar och hans bror Joel. Vi hörs PössPöss K Gå in på min för titta mer bilder Instagram

NJKS4605[1]

WXMI3863[1]

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>