Söndag Keeper Battle

Tja på er! Hur är läget med er? (Söndag) Jag vaknade vid 07:00 Jag drack te och tog 3 st Strepsils den onda i halsen försvann. Sen åkte jag till Beach center för samlingen var 09:15. Arrangerade var den bästa John Alvbåge, han berättade. Sen började Keeåer Battle turneringen jag var mega klassen, 1 omgången fick jag vila skulle möta Anton N men han var tydningen sjuk, omgången 2 fick mötta Noah, omgången 3 fick jag mötta Anton Å, omgången 4 och omgången 5. Oavett hade jag super kul och sköj i Beach center fick även träffa John Alvbåge fru Lisa de andra Mercedes,Logan och Milli-Valentina dom brukar kallas Milli hade jag redan träffat Logan förra året när John hade målvakt skola med alla målvakten i mitt lag plus mig. Efter Keeper Battle hjälpte jag till och fick jag glass av dom med. En super tack för skjuten hem och glassen den bästa John och Lisa. Jag var så trött somnade när jag kom hem. Vi hörs imorgon PössPöss K Ps om ni titta på bilderna från Keeper Battile Här är malvaktkanalen och  j_alvbaage Instagram.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>