Julafton

Tja på er! Hur är läget med er? Jag mår bara bra. Jag vaknade vid 08:00 av huvudvärk då somnade jag om till 11:35. Fixade jag mig och gick jag till pappa och Ann-Marie. Käkade jullunch och umgås med familjen. <3 Sen åkte jag, Maria och Filip till Kungsbacka rasten kom efter oss eftersom dom hämtade upp Peters mamma. Umgås med dom, myste med barnen, kom tomten, käkade tacos bara myste och chillade. Jag var så trött när jag kom hem. Jag tittade på Svensson Svensson och lite på Tomten är far till alla barnen. Vi hörs senare PössPöss K Nu ska i väg till julfirande nr 2 hos älsklingens föräldrar efter de biomys med själv ska titta på Solsidan Bilderna kommer inom kort

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>