Juldagen

Tja på er! Hur är läget med er? Jag mår bara bra. (Måndag) Jag vaknade vid 10:00. Jag gjorde inte speciellt mycket på förmiddag / eftermiddag. Jag tittade rasten av tomten är far till alla barnen, tittade även på En underbar jävla jul, redigerade jag vloggen och fixade jag mig. Sen åkte jag hem till Vidars föräldrar och firande jul nr 2. Vi chillade, käkade julmiddag efterrätt blev det också ris matta och paket öppning med. Sen åkte jag till Bergankungen och tittade på Solsidan. Jag varmt rekommenderar att titta på den. Den får en 5 av mig. Vi hörs senare PössPöss K

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>